Fri, Dec 08 | New Factory

New Factory Data-aamiainen

New Factory Data-aamiainen: Avoin data, tietojohtaminen ja ansaintamallit.
Registration is Closed

Time & Location

Dec 08, 2017, 9:00 AM – 11:00 AM
New Factory, Finlaysoninkuja 8, 33210 Tampere, Finland

About The Event

Tervetuloa data-aamiaiselle. Tiedolla johtaminen ja dataliiketoiminta muuttavat johtamisen kuvaa ja ansaintamalleja oleellisella tavalla. Mitä on avoin data ja miten se vaikuttaa liiketoimintaan? Miten hahmottaa digitaalisia ansaintamalleja? 6Aika avoin data Tampereen yhteisövastaava Anu-Maria Laitinen kertoo ja keskusteluttaa data-asioista. Aamiainen alkaa klo 9.00 ja esitys klo 9.30.

Kaikkien toimialojen yrittäjät ja yrittäjyyttä pohtivat ovat tervetulleita mukaan.

Please notice that the event is mainly in Finnish, but English speakers are warmly welcome. Questions will be answered in English and summary of key points will be available in English upon request.

6Aika avoin data tekee myös yrityskohtaista data-liiketoiminnan konsultointia. Jos et pääse aamiaiselle, voit varata yrityksellesi ilmaisen konsultaation sähköpostitse anu-maria.laitinen at tampere.fi. Konsultointi on de minimis-tueksi laskettavaa yritystukea.

Lue lisää datalla johtamisesta Anu-Marian blogista Kauppalehden vieraskynässä: https://blog.kauppalehti.fi/vieraskyna/6aika-avoin-data-ja-avoimet-rajapinnatdatasta-lisaymmarrysta-johtamiseen

Avoin data ja rajapinnat -kärkihanke kuuluu 6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut kestävän kaupunkikehityksen strategiaan. Hanketta rahoittavat mm. Euroopan aluekehitysrahasto, Suomen valtio ja kuutoskaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu, jotka ovat avanneet dataa sillä toivomuksella, että yritykset ja organisaatiot hyödyntäisivät sitä toiminnassaan ja että datan avulla syntyisi uutta liiketoimintaa.

Registration is Closed

Share This Event

MAIL US: 

Hermiankatu 6 A, 5th floor, P.O.BOX 140

 33720 Tampere, Finland

© 2020 by New Factory.

  • White Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon